Column EurAm: B2B en inspiratie - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Column EurAm: B2B en inspiratie

Door: | 13 juli, 2017

Het wordt me vaak gevraagd. Waarom werkt EurAm niet B2C? Een paar redenen. Het zit niet in ons DNA om met consumenten te werken. Ons bedrijf is er juridisch niet op gebouwd. Onze passie ligt bij technologie ontwikkelen en producten aanbieden die de reisbranche nodig heeft. Ons doel? De reisprofessional in staat stellen op een efficiënte manier een rondreis samen te stellen met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Hierbij kijken wij naar het gehele customer journey proces. Wij zien daarbij de volgende fases voor een reisprofessional: consumenten inspireren, maken van offerte, maken van boeking, maken van eventuele tweede boeking met aanvullende producten (tours, excursies, etc.), verstrekken van reisdocumenten, ondersteuning tijdens vakantie en eindigen met een evaluatie en wellicht al weer inspireren voor een volgende reis. In deze columns zal ik wat meer inzoomen op dit proces.

Ik begin met de eerste stap. Waar helpt EurAm een professional met inspiratie? Een overzicht: bijzondere suggesties in de website bij het maken van een route en het kiezen van producten, dagelijkse berichten op onze social media, maandelijkse nieuwsmail boordevol tips, filmpjes op ons eigen EurAmTV-kanaal, tips op de homepage van de website, gastsprekers uitnodigen op onze webinar/workshops, etc, etc. Heb jij tips nodig waarbij we jou beter kunnen helpen jouw klant te inspireren? Mail naar vincent@euram.eu

Vincent Hekkert
Business Development Director EurAm

(Visited 147 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel