ANWB Reizen nieuwe partner van Travel Impact Lab - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ANWB Reizen nieuwe partner van Travel Impact Lab

Door: | 19 november, 2019

Travel Impact Lab heeft in ANWB Reizen een nieuwe partner gevonden, met haar reisorganisaties FOX Verre Reizen van ANWB, Pharos, ANWB Ledenreizen en ANWB Kampeerreizen.

ANWB Reizen wil aan de slag met innovatie. Door de samenwerking met Travel Impact Lab vergroot zij haar kennis op het gebied van efficiënt innoveren en nemen zij deel aan het innovatieprogramma. Ze leren op die manier ook veel startups in de reisbranche kennen om strategische partnerships mee te sluiten.

Marjon Kaper, directeur ANWB Reizen: ‘Ik geloof in allerlei manieren van samenwerken, zelfs met de concurrent. De reisindustrie is toe aan vernieuwing. Samenwerken helpt ons allemaal verder. En we moeten nog zoveel! Met name op het gebied van duurzaamheid. Laten we het dan zo veel mogelijk samen doen en zo meer bereiken.’

Eelke Pollé van Travel Impact Lab: ‘Ik geloof dat ANWB Reizen als partner van toegevoegde is voor ons huidige ecosysteem van reisorganisaties en startups. Ze hebben een grote achterban, veel kennis en potentie om het verschil te kunnen maken.’

Travel Impact Lab heeft de missie om te zorgen dat de reisbranche innoveert. Zo kunnen reisorganisaties meebewegen met snel veranderde markt, technische ontwikkelingen en natuurlijk de behoefte van de klant. Naast ANWB Reizen zijn onder andere ook Transavia, Riksja Travel, SNP Natuurreizen en Airtrade partner van Travel Impact Lab.

Foto: Marjon Kaper (r) en Eelke Polle (l).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel