ANVR-Handleiding Covid-19: aanvulling internationaal vervoer - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

ANVR-Handleiding Covid-19: aanvulling internationaal vervoer

Door: | 20 mei, 2020

De ANVR-Handleiding Covid-19 is aangevuld met een lijst maatregelen om het risico op overdracht van Covid-19 te verminderen tijdens het vervoer van en naar toeristische bestemmingen. Het geeft ook mogelijkheden aan om te reageren op mogelijke Covid-19 gevallen tijdens het vervoer.

In de ANVR Nieuwsbrief van 15 mei stond al vermeld dat de ANVR-Handleiding Covid-19 voor herstart van toerisme en zakelijke reizen een levend document is dat regelmatig aangevuld wordt met  nieuwe, relevante informatie. Dus houd het ANVR-Nieuws en alle Covid-19-downloads in de gaten.

Vervoermiddelen en in- en uitstapplaatsen
Bij vervoermiddelen moet je denken aan vliegtuigen, minibussen, andere voertuigen van en naar luchthavens, hotel-shuttlebussen, busreizen/touringcars, treinen, openbaar vervoer, huurauto’s, etc. Maar ook cruiseschepen, jachten en zeilboten kunnen worden beschouwd als een vervoermiddel.
Tijdens het vervoersproces bestaan niet alleen volksgezondheidsrisico’s voor overdracht van Covid-19 aan boord van de verschillende transportmiddelen. Deze risico’s kunnen zich ook voordoen op de in- en uitstapplaatsen als luchthavens, havens, jachthavens, bus- en treinstations, autoverhuurkantoren en taxistandplaatsen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.