ANVR en SGR nu ook op televisie met TV-Sterspot - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ANVR en SGR nu ook op televisie met TV-Sterspot

Door: | 17 april, 2020

Voorafgaand aan de week waarin de meivakantie zou beginnen, komt de ANVR vanaf morgen met een TV-Sterspot op NPO. ‘Want reizen en vakantie zitten er nu even niet in en thuisblijven is de norm, maar dromen mag wel!’

‘ANVR heeft met beide handen het aanbod van Ster-reclame aangepakt, waarbij wij als brancheorganisatie de mogelijkheid hebben gekregen gebruik te maken van niet ingevulde zendtijd.’

Van 18 t/m 30 april wordt de TV-spot via de NPO-zenders uitgezonden op verschillende momentenDeze TV-spot gratis mag gratis gebruikt worden in social mediakanalen zoals Twitter, Linkedin, Facebook en op je website.

Hier zijn regels aan verboden: Je mag er géén onderdelen uitknippen, je mag er niets aan veranderen of toevoegen (dus niet je eigen firmanaam erbij plaatsen). Kortom, plaats ‘m zoals deze TV-spot je wordt aangeboden: in z’n geheel.
(Disclaimer: Copyright ligt bij de ANVR. Eventuele schade die voortvloeit uit het oneigenlijk gebruik -lees: ander gebruik dan hierboven aangegeven- van de TV-spot komt voor rekening van de desbetreffende onderneming.)

In de afgelopen week is ook de paginagrote advertentie van SGR en ANVR (die eerder verscheen in de Volkskrant, Het Parool en Dagblad Trouw) ook gepubliceerd in het Algemeen Dagblad, Eindhovens Dagblad, Brabants dagblad, PZC (Zeeland), De Stentor, De Gelderlander, Friesch Dagblad, Tubantia, Noordelijke dagbladen combinatie.

 

Deel dit artikel