Air Antwerp: route Antwerpen – London City is terug - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Air Antwerp: route Antwerpen – London City is terug

Door: | 9 september, 2019

Air Antwerp gaf maandag het startschot voor rechtstreekse verbinding tussen Antwerpen en het centrum van Londen. Op de luchthaven van Antwerpen vond in het bijzijn van Air Antwerp CEO Johan Maertens en Marcel Buelens, CEO van Antwerp Airport, een ceremonie plaats om de officiële start van de vluchten van Air Antwerp te vieren. Vanaf maandag 9 september vliegt de nieuwe regionale luchtvaartmaatschappij 16 keer per week heen en terug tussen Antwerpen en London City Airport.

De vluchten worden uitgevoerd met een Fokker 50, een turboprop die plaats biedt aan 50 passagiers. Air Antwerp en KLM ondertekenden een commercieel samenwerkingsverband op deze route onder de vorm van een codeshare-overeenkomst. Dit heeft ertoe geleid dat er ook vanuit Nederland heel wat interesse is voor de nieuwe zakenroute.

De afgelopen maanden heeft een klein team keihard gewerkt om de vlieg- en exploitatievergunning te verkrijgen. Exact een maand geleden was het dan zover. Zelfs iets sneller dan wij zelf verwacht hadden, belandde dat belangrijk bericht in mijn mailbox’, aldus Johan Maertens, CEO van Air Antwerp. ‘Sindsdien was het alle hens aan dek om op commercieel en operationeel vlak alles tijdig klaar te hebben. Mijn dank gaat daarom uit naar alle medewerkers, leveranciers en partners die zich zo hard hebben ingezet. Ook een oprecht woord van dank voor onze aandeelhouders, CityJet en KLM, voor het vertrouwen dat ze aan ons schonken om deze venture mogelijk te maken. En last but not least, wil ik onze klanten bedanken voor de vele enthousiaste reacties en aanmoedigingen die we mochten ontvangen via mail en sociale media. De belangrijke lijn Antwerpen – London City is terug en genereert grote belangstelling.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel