AIDAsol gaat op wereldcruise: 117 dagen onderweg - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

AIDAsol gaat op wereldcruise: 117 dagen onderweg

Door: | 22 juni, 2020

AIDAsol gaat in de winter van 2021/2022 voor het eerst op wereldcruise. Hoogtepunten van dit 117-daagse XXL-avontuur zijn bestemmingen als Tierra del Fuego en Kaap Hoorn, Sydney en het Australische eiland Tasmanië, Mauritius en Kaapstad.

Dat heeft de rederij maandag bekendgemaakt.
Naast bekende en populaire reisbestemmingen bezoekt AIDAsol voor het eerst een aantal havens. Deze omvatten Puerto Chacabuco in Chili, Nuku’alofa in het Polynesische koninkrijk Tonga en Geraldton in Australië.

Vanaf 25 oktober 2021 doet het schip 42 havens in 20 verschillende landen op vier continenten aan en zal tweemaal de evenaar oversteken.
Vanuit Hamburg vertrekt het schip in eerste instantie naar Zuid-Amerika. Na een tussenstop op het Engelse Kanaal en de Kaapverdische eilanden, kunnen gasten bestemmingen verwachten als Rio de Janeiro (Brazilië), Buenos Aires (Argentinië), Ushuaia in Tierra del Fuego en Chili.

Vanaf hier gaat het verder westwaarts over Tahiti, Bora Bora, Nieuw-Caledonië (tijdens Kerstmis), Tonga, Fiji en Australië (Melbourne rond de jaarwisseling) naar Mauritius. De rest van de reis brengt de passagiers via La Reunion naar Zuid-Afrika en Namibië. Op de terugweg naar Europa bezoeken reizigers Tenerife en Madeira. Het gaat verder via Lissabon en Cherbourg / Frankrijk, naar Hamburg, waar de reis eindigt op 19 februari 2022.

De wereldcruise is ook in segmenten te boeken. De reistijd varieert van 33 tot 47 dagen, volgens de rederij een perfecte manier om je droom van een wereldreis te vervullen, maar dan in kortere etappes. Zo kunnen AIDA-gasten in 37 dagen van Hamburg naar San Antonio reizen, van San Antonio naar Mauritius in 47 dagen of van Mauritius naar Hamburg in 33 dagen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.