Aanbieding Qatar Airways voor IATA reisagenten - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Aanbieding Qatar Airways voor IATA reisagenten

Door: | 16 oktober, 2019

Qatar Airways heeft een aanbieding gelanceerd speciaal voor IATA reisagenten, geldig voor boekingen en reizen tot 30 september 2020. Zij kunnen voor hun persoonlijke reis gebruik maken van het zogeheten PEP-tarief, om het product van de airline te ervaren en de stad Doha beter te leren kennen.

Het PEP-tarief staat voor Product Experience Program en is gelanceerd om IATA reisagenten kennis te laten maken met Qatar Airways en de stad Doha. De aanbieding van 249 euro per persoon geldt voor IATA reisagenten. Er mag met maximaal twee personen gebruik van worden gemaakt.

Stopover
De stad Doha is een onontdekte parel in het Midden-Oosten. Doha kan omschreven worden als zowel authentiek als trendy, met moderne luxe hotels en een veelzijdig aanbod vol cultuur, avontuur en strand. Reizigers kunnen kiezen voor een stopover in Doha om hun vakantie te verlengen en deze opkomende stad te bezoeken. Qatar Airways brengt reizigers via de hub Hamad International Airport (HIA) in Doha naar ruim 160 zaken- en vakantiebestemmingen over de hele wereld, aan boord van een moderne vloot van meer dan 250 toestellen. Qatar Airlines heeft dit jaar een aantal nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het netwerk, zoals Langkawi (Maleisië), Davao (Filipijnen) en Mogadishu (Somalië).

De aanbieding geldt voor vluchten heen en terug Amsterdam – Doha, inclusief YQ/YR en servicekosten, andere taksen te betalen, geldig voor boekingen en reizen tot en met 30 september 2020, voor IATA reisagent en 1 reisgezel, betaling via overschrijving, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De voorwaarden lees je hier. Voor beschikbaarheid neem je contact op via +31 (0)20 – 757 9045/6 of stuur een mail naar qrsalessupportams@nl.qatarairways.com

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel