Zomerblog: reclamespot van NS International als voorbeeld? - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Zomerblog: reclamespot van NS International als voorbeeld?

Door: | 7 augustus, 2018

Het leukste nieuws van deze week kwam uit Duitsland. Een verzorgingshuis meldde in het weekend de vermissing van twee bejaarde mannen.

De politie werd ingeschakeld die een zoekactie op touw zette. Na een lange zoektocht werden de twee senioren gevonden op het metalfestival ​Wacken Open Air, in het noorden van Duitsland.
Een woordvoerder van de politie liet weten dat de mannen duidelijk hadden genoten van hun uitstap. Ze waren wel wat versuft en gedesoriënteerd, maar dat geldt voor de meeste bezoekers van dergelijke festivals. Ook liet het duo weten liever niet terug te gaan naar het verzorgingshuis.

Het voorval komt me bekend voor. Het lijkt wel of de twee mannen de reclamespot van NS International hebben bestudeerd. De vrijheid lonkt en de trein is de manier om die te bereiken. Of de twee mannen ook echt de trein hebben genomen naar hun vrijheid, vermeldt het verhaal niet. Het zou wel een compliment zijn voor de makers van de sublieme reclamespot van NS, waarin twee senioren de witte boterhammen van het verzorgingshuis inruilen voor een lunch in Parijs.
Bekijk hier de spot van NS International en oordeel zelf.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel