ANVR-Congres: 15-18 november midden-Portugal - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ANVR-Congres: 15-18 november midden-Portugal

Door: | 15 februari, 2018

Het ANVR-congres 2018 wordt gehouden van 15 tot en met 18 november. Zoals TravMagazine op 6 februari al meldde, gaat het congres dit jaar naar Portugal. De ANVR heeft donderdag laten weten dat de keus is gevallen op het minder bekende gebied van midden-Portugal.

De regio in het midden van Portugal is voor velen, zelfs voor veel reisprofessionals, beduidend minder bekend, zegt de ANVR. ‘En daar wil de ANVR in samenwerking met Turismo Centro Portugal verandering in brengen.’
Om deze landelijke regio beter te leren kennen, vinden de congresevents afwisselend plaats op locaties in Aveiro en Coimbra. Het in het binnenland van Portugal gelegen Coimbra is hoofdplaats van de regio Centro en heeft een van de oudste universiteiten van Europa.

De congresdeelnemers verblijven in Aveiro, een plaats die wordt gedomineerd door water. Het verblijf is in twee moderne en sfeervolle hotels in Aveiro, ieder met een geheel eigen karakter. In totaal wordt gerekend op circa 235 deelnemers.
De voorbereidingen voor verdere invulling van dit congresevent, zoals congresthema, locaties, sprekers, excursies en website zijn in volle gang, zowel aan Portugese- als aan Nederlandse kant. De organisatie is opnieuw in handen van GI Travel, in samenwerking met Turismo Centro Portugal. Vorig jaar werd het congres gehouden in het Spaanse Sevilla.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel