Bijeenkomst: Panama als toeristische bestemming - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Bijeenkomst: Panama als toeristische bestemming

Door: | 12 januari, 2018

Panama wil zich in Nederland nadrukkelijker presenteren als toeristische bestemming. Dat is één van de doelstellingen van de Panama Invest & Panama Fest Conference, die maandag 22 januari in Amsterdam wordt gehouden.

De bijeenkomst, die van 17.30 tot 22.00 uur plaatsvindt in het Okura Hotel, wordt geopend door de president van Panama, Juan Carlos Varela.
Het eerste gedeelte van het programma gaat over de mogelijkheid voor bedrijven om zaken te doen met Panama. Het tweede deel van de avond staat in het teken van Panama als toeristische bestemming: een festival met Panamees voedsel, producten, muziek en dans.

Panama, wereldwijd bekend door het Panamakanaal, is een tropisch land op de grens tussen Midden- en Zuid-Amerika. De flora en fauna is er uitbundig, met veel tropisch regenwoud, bergen en vulkaankraters, nevelwouden, pijlgifkikkers, kolibries en doodhoofdaapjes. Panama is ook bekend vanwege de paradijselijke eilanden en duikplekken: de archipel Bocas del Toro en de San Blas-eilanden, waar nog Kuna-indianen wonen en leven op traditionele wijze.
Van juli tot oktober zwemmen er walvissen langs de Pearl Islands. De eilanden danken hun naam aan de parels die hier nog steeds worden opgedoken. Op het bekendste eiland van deze eilandengroep, Isla Contadora, zijn veel luxe hotels en vakantiehuisjes.

Wanneer: maandag 22 januari, van 17.30 tot 22.00 uur.
Waar: Okura Hotel, Ferdinand Bolstraat 333, 1072 LH Amsterdam
Contactinformatie: events@panamaembassy.nl
Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link.

(Visited 258 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel