Fadiro en Sambasso: nieuwe partners - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Fadiro en Sambasso: nieuwe partners

Door: | 12 december, 2017

Tijdens de jaarlijkse Sambassodag in Zwolle hebben Fadiro en Sambasso dinsdag Wandelvakanties Europa als nieuw label van Sambasso gelanceerd. Tegelijk werd HolidayTaxis gepresenteerd als nieuwe partner binnen BAS.

Wandelvakanties Europa wordt uitgevoerd door STAP Reizen. Het label biedt vijf verschillende arrangementen aan: vast verblijf, trektocht, eilandhoppen, wandelrondreis en short breaks. Wandelvakanties Europa heeft zelf geselecteerde, kleinschalige accommodaties met een persoonlijke benadering.

HolidayTaxis is de nieuwe beschikbare service binnen BAS. De wereldwijde transferdiensten van HolidayTaxis zijn vanaf nu direct te reserveren in BAS, het dossier-administratiesysteem van Fadiro voor reisagenten. Het aanbod varieert van transfers van en naar luchthavens, cruisehavens en treinstations.
‘Veel reisagenten maken al gebruik van HolidayTaxis, maar door deze koppeling wordt het allemaal nog veel gemakkelijker. De volgende stap zal zijn om deze service ook beschikbaar te maken in Mijnreisoverzicht, zodat de klant ook zelf deze dienst kan boeken’, zegt Theo Hoving, algemeen directeur van Fadiro.

De derde editie van de Sambassodag, voorheen bekend als BAS-dag, werd als vanouds gehouden in het Van der Valk hotel in Zwolle. De bijeenkomst werd geplaagd door last-minute afzeggingen als gevolg van het slechte weer en de lerarenstaking.
Sambasso heeft het afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt, zowel in omzet, deelnemers als leveranciers, stelde algemeen directeur Bert Wildeman. Over omzet werden geen details gegeven. De teller van het aantal leveranciers staat inmiddels op 12. Sambasso heeft ruim 800 aangesloten deelnemers, zowel reisbureaus als ZRA’s. ‘We hebben een stabiel technisch platform neergezet. Komend jaar gaan we voor verdere groei.’

Foto: het directieteam van Sambasso (vlnr) Bert Wildeman, Gerda Land, Theo Hoving en Erik Land.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel