RIU opent nieuw hotel in Mexico - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

RIU opent nieuw hotel in Mexico

Door: | 5 december, 2017

RIU Hotels & Resorts heeft hotel RIU Dunamar in gebruik genomen, het eerste in Costa Mujeres en het achttiende in Mexico. Het vijfsterrenhotel ligt aan een wit strand met een kristalheldere zee, 30 kilometer ten noorden van de hotelzone van Cancun.

Het nieuwgebouwde hotel heeft moderne voorzieningen en een frisse inrichting met overwegend heldere kleuren. RIU Dunamar telt 740 kamers, die van alle gemakken voorzien zijn, zoals gratis toegang tot internet via wifi, airconditioning, drankdispensers, minibar met frisdrank, water en bier.
Gastronomie is een van de sterke punten van Riu Dunamar. Het nieuwe hotel biedt een waterspeeltuin, vijf zwembaden, vijf restaurants en zes bars.
RIU heeft al 20 jaar hotels in Mexico. In 1997 werd Riu Yucatan in Playa del Carmen in gebruik genomen. Vanaf toen zijn de investeringen in dit land gestaag blijven groeien, zodat het nu de belangrijkste internationale bestemming is geworden met 18 hotels die samen meer dan 9.000 kamers hebben. Naast het hotel dat nu is geopend in Costa Mujeres, liggen de hotels van RIU in Mexico in Playa del Carmen (6), Cancun (4), Riviera Nayarit (3), Los Cabos (2), Mazatlan (1) en Guadalajara (1).

(Visited 390 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel