ANVR Travel4School steunt school in Sevilla - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ANVR Travel4School steunt school in Sevilla

Door: | 20 november, 2017

De ANVR heeft tijdens het congres in Sevilla 5.000 euro gedoneerd aan de IES Antonio Dominguez Ortiz-school. Dat gebeurde in het kader van Travel4School, dat de ANVR in het leven heeft geroepen om na afloop van het congres iets blijvends achter te laten.

ANVR-voorman Frank Oostdam overhandigde een cheque aan twee docenten van de school. De school is gevestigd in de wijk Poligono Sur, waar aan de ene kant luxe golfclubs voor de beter gesitueerden liggen, terwijl de andere kant op economisch gebied achterloopt. In dit deel probeert de school jongeren uit deze wijk te stimuleren om voortgezet onderwijs te volgen, waarmee zij een betere kans op de arbeidsmarkt hebben. De donatie van de ANVR wordt besteed aan uitbreiding van een met succes aangelegde schooltuin en boomgaard, waar studenten leren omgaan met duurzame landbouw. Deze zijn onderdeel van een project om voortijdig schoolverlaten te voorkomen.

Foto: ANVR-voorman Frank Oostdam overhandigt tijdens het congres een cheque van 5.000 euro aan twee docenten van de IES Antonio Dominguez Ortiz-school.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel