KLM en Jet Airways succesvol met codeshare - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

KLM en Jet Airways succesvol met codeshare

Door: | 11 oktober, 2017

Jet Airways en KLM vervoeren in hun codeshare-samenwerking dagelijks 500 passagiers tussen Amsterdam en India. ‘Dat is ongelooflijk veel’, stelde Harm Kreulen, directeur KLM Benelux, woensdagmiddag in het Amstel Hotel in Amsterdam, waar Jet Airways zijn nieuwe verbinding tussen Amsterdam en Bangalore in Zuid-India toelichtte. Met de toevoeging van Bangalore komen er dagelijks nog eens 150 passagiers in codeshare bij

Met de start van zijn dagelijkse non-stop vluchten tussen Amsterdam en Bangalore versterkt Jet Airways zijn positie op Schiphol. De vluchten naar Bangalore, ook wel de tuinstad van India genoemd, gaan per 29 oktober van start.
De verbinding naar Bangalore vormt de derde dagelijkse vlucht van Jet Airways tussen Amsterdam en India. De nieuwe vlucht is een aanvulling op de al bestaande dagelijkse directe vluchten naar de Indiase hubs Mumbai en Delhi. Deze gingen eind maart 2016 van start, tegelijk met de vluchten van Amsterdam naar Toronto.

Codeshare
De nieuwe vlucht wordt de enige non-stop service tussen Amsterdam en Bangalore. Deze wordt net als de andere vluchten vanaf Amsterdam uitgevoerd in codeshare met KLM, en diens partners Air France en Delta Air Lines.
Vlucht 9W 235 vertrekt uit Amsterdam om 10.50 uur met aankomst in Bangalore om 00.40 uur. Vanuit Bangalore vertrekt vlucht 9W 236 om 02.25 uur met aankomst in Amsterdam om 08.35 uur (lokale tijden).

Jet Airways zet op de nieuwe route de Airbus A330-300 in. Deze is uitgerust met een ruime cabine met ergonomisch ontwikkelde stoelen en een ruime stoelafstand, lie-flat bedden in de Premiere class, een onderscheiden inflight entertainment systeem en fine-dining met diverse keuze-opties.
Jet Airways richt zich met de nieuwe verbinding op zowel de toerist als de zakelijke reiziger, zegt Gaurang Shetty, Whole Time Director van Jet Airways en de tweede man na oprichter Naresh Goyal.
‘Mede vanwege de aanwezigheid van veel grote (Nederlandse) multinationals en internationale organisaties groeien industrie, dienstverlening en toerisme er snel.’

Foto: Harm Kreulen (KLM) en Gaurang Shetty (Jet Airways).

(Visited 204 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties