Wie wordt Travel Personality of the Year? - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Wie wordt Travel Personality of the Year?

Door: | 4 oktober, 2017

Lezers van TravMagazine kunnen meebepalen wie tijdens het komende Reisgala wordt uitgeroepen tot Travel Personality of the Year. Zij kunnen collega’s uit de branche voordragen van wie zij vinden dat deze in aanmerking komen voor deze eretitel.

Het is inmiddels een traditie dat tijdens het Reisgala, dat deze keer plaatsvindt op zaterdag 27 januari in Noordwijk, de Travel Personality of the Year bekend wordt gemaakt. Atilay Uslu (Corendon) en Harm Kreulen (KLM) kregen deze prestigieuze titel in voorgaande edities toegekend.

Suggesties, met een beknopte motivatie, zijn welkom via info@travmedia.nl

Noordwijk
Het Reisgala 2018 wordt gehouden in Hotel van Oranje in Noordwijk, waar de gasten een culinair diner krijgen voorgeschoteld. Daarnaast is er de uitreiking van de Vakantie Awards én is er een het optreden van de musicalsterren Joke de Kruijf (bekend van onder andere The Phantom, Les Miserables) en René van Kooten (bekend van Miss Saigon, Sweeney Todd, Les Miserables).

Naast de Vakantie Awards wordt ook de Travel Talent Award uitgereikt aan aanstormend talent in de reisbranche, alsmede de Sustainable Travel Award. Tenslotte wordt bekend gemaakt wie zich de Travel Personality of the Year mag noemen.

Na afloop van het diner is het tijd voor de muzikale after-party, maar er kan ook worden nagepraat aan de bar van het hotel.

Wat: Het Reisgala
Wanneer: Zaterdag 27 januari 2018
Waar: Hotel van Oranje, Noordwijk
Dresscode: Black Tie

Bent u er ook weer bij?
Ook dit jaar kunnen bedrijven weer tafels kopen en gasten uitnodigen. De belangstelling is nu al groot. Wie een tafel of couvert wil reserveren of vragen heeft over deze avond, kan contact opnemen via onderstaande gegevens.

Team Sales TravMedia
traffic@travmedia.nl 
035 – 672 8852

Foto: Tijdens de laatste editie van het Reisgala werd Harm Kreulen van KLM (links) uitgeroepen tot Travel Personality of the Year. Steven van der Heijden (Corendon) overhandigde hem de bijbehorende oorkonde.

 

(Visited 414 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel