Small Planet Airlines wint terrein - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Small Planet Airlines wint terrein

Door: | 18 september, 2017

Small Planet Airlines, de relatief jonge airline die sinds kort ook op de Duitse markt actief is, profiteert van de turbulente tijden bij Airberlin. De airline heeft nieuwe touroperator-klanten voor komende winter en volgend jaar zomer binnengehaald.

Behalve TUI en Thomas Cook gaan ook FTI en DER Touristik met de airline vliegen. Daarmee vliegt Small Planet Airlines voor de vier grootste touroperators van Duitsland. Op basis hiervan zal de vloot groeien naar tien toestellen van het type Airbus A-320 in de loop van komend jaar. Komende winter vliegt de airline met vier toestellen. Overigens vliegt ook Thomas Cook Nederland met Small Planet Airlines vanaf Amsterdam.

Komend winterseizoen vliegt Small Planet Airlines vanaf Hannover voor FTI naar Egypte en Malta. Vanaf andere Duitse airports wordt naar Hurghada en Marsa Alam gevlogen. Voor Thomas Cook blijft Small Planet Airlines vanaf Amsterdam vliegen.
Voor DER Touristik vliegt de airline volgend jaar zomer vanaf Düsseldorf en Hamburg naar bestemmingen in Spanje en Griekenland. Düsseldorf is een belangrijke hub voor de Nederlandse markt.

Small Planet Airlines is sinds april 2016 op de Duitse markt actief. Het moederconcern uit Litouwen, de Small Planet Airlines Group, bestaat sinds 2009 en beschikt over een vloot van 22 toestellen. Mede door de marktontwikkelingen in Duitsland worden dat volgend jaar 28 toestellen.

(Visited 425 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel