Laatste plaatsen voor ANVR-congres - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Laatste plaatsen voor ANVR-congres

Door: | 31 augustus, 2017

Voor het ANVR-congres in Sevilla zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De inschrijving voor het voor het congres, onder de titel ‘vernieuwen of verdwijnen’, sluit donderdag 7 september.

Reisprofessionals die van 16 tot en met 19 november nog meewillen, kunnen zich registreren via de website van het congres.
Hier is ook het gedetailleerde programma te bekijken en de lijst met deelnemers die zich al hebben aangemeld. Als de congresvlucht is volgeboekt, dan zijn extra plaatsen beschikbaar op een vlucht vanaf Eindhoven.

‘Het congresthema ‘vernieuwen of verdwijnen’ zegt natuurlijk alles over de sector waarin wij bezig zijn. Je moet constant vernieuwen om succesvol te zijn en te blijven’, zegt Frank Oostdam, directeur van de ANVR.
Volgens Oostdam zullen ‘enthousiaste sprekers de deelnemers tijdens de vier congresdagen uitdagen om op basis van innovatie, transformatie, kunstmatige intelligentie en beleving kritisch naar hun eigen onderneming te kijken’.
Op de congreswebsite is een overzicht van de sprekers te zien. Daarnaast kunnen deelnemers alvast de congreslocaties van dit jaar zien.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel