TravMagazine

1TIS lanceert nieuw instapmodel

Deel dit artikel

Automatiseerder 1TIS heeft een nieuw instapmodel gelanceerd. Het automatiseringsbedrijf uit Rijswijk richt zich hiermee vooral op reisbedrijven die voor het eerst kiezen voor een externe partner voor het optimaliseren van hun werkprocessen.

‘Om in te spelen op de behoeften uit de markt hebben wij met onze software een makkelijk te implementeren instapmodel neergezet’, zegt directeur Rico van Loenen.

‘Ieder reisbedrijf is ooit gestart en kiest vanaf dit eerste moment voor een bepaalde inrichting van de werkprocessen. Hierbij kun je qua keuzes denken aan welk financieel pakket kies ik, hoe ga ik het offerteproces inrichten, werk ik met Word en Excel of ga ik een bestaand backoffice systeem inzetten?’

Het instapmodel biedt volgens Van Loenen een basis voor het verder professionaliseren van je bedrijf. ‘Je kunt het op termijn makkelijk uitbreiden met extra modules. De directe winst die je behaalt, is efficiënter werken en dit levert direct een tijdwinst op én dus ook een kostenbesparing. Ook neemt de kans op het maken van fouten direct af. Vanuit lage instapkosten is het heel transparant wat dit product gaat kosten én uiteraard ook wat het je gaat opleveren en waar je dus direct de winst behaalt.’

De doelgroep voor het nieuwe product bestaat volgens Van Loenen uit reisbedrijven die al reizen verkopen én ervaring hebben met dossierverwerking. ‘Die gewend zijn om veel handmatig te werken, nu groter aan het groeien zijn en terugkerende werkzaamheden willen automatiseren. Hierdoor creëer je tijdwinst voor andere werkzaamheden én fouten in de hele workflow worden verkleind. Uiteraard zijn startende reisbedrijven ook meer dan welkom.’ (Archieffoto TravMagazine)


Deel dit artikel
Exit mobile version