189 Nederlanders vast in Montenegro door vliegtuigstoring - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

189 Nederlanders vast in Montenegro door vliegtuigstoring

Door: | 21 augustus, 2019

189 Nederlanders zitten vast in Montenegro door een vliegtuigstoring. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. Sinds dinsdagochtend zitten zij vast in Tivat omdat hun vlucht naar Eindhoven is vertraagd door een technische storing in het vliegtuig.

De passagiers vertrokken vanuit het Macedonische Ohrid richting Eindhoven. Na de tussenlanding in Tivat, kon er niet verder gevlogen worden omdat er iets mis wat met het vliegtuig. TUI probeert de storing te verhelpen maar dat is tot dusver niet gelukt. De gedupeerden werden ongebracht in een hotel, waar veel over wordt geklaagd.

Een woordvoerder van TUI laat aan het Eindhovens Dagblad weten alles in het werk te hebben gesteld om onderdak te bieden. ‘Door het zomerhoogseizoen is er echter een zeer beperkte beschikbaarheid van hotelkamers. Vanwege deze drukte was het hotel Grand in Cetinje de enige optie waar we de hele groep op zo’n korte termijn konden onderbrengen.’

Morgen (donderdag) kunnen de Nederlanders naar huis. Er  wordt er een ander vliegtuig ingevlogen om de passagiers naar Eindhoven te vervoeren.

foto: vliegveld Tivat
bron artikel: ed.nl

 

(Visited 347 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel