Reisgala 2016 in Oscar-style - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Reisgala 2016 in Oscar-style

Datum: 01/01/1970

Locatie:

De komende editie van het Reisgala van TravMagazine wordt gehouden op zaterdag 6 februari. De feestlocatie is Studio’s Aalsmeer, waar Frank Wentink zijn wervelende show Brooklyn Nights presenteert.

Tijdens het gala worden de Vakantie Awards uitgereikt en wordt voor het eerst de Personality Award uitgereikt. De verkoop van tafels is inmiddels van start gegaan. Hierbij geldt: vol is vol.

Speciaal voor het Reisgala heeft TravMagazine op 6 februari de exclusieve beschikking over de Studio’s Aalsmeer. De locatie en entourage staan garant voor een gala in de stijl van de Oscar-uitreiking. De bezoekers staat een gevarieerd programma te wachten. Tijdens een viergangendiner kunnen de gasten genieten van een exclusieve show. De cast van Brooklyn Nights, onder wie Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet van Marc Forno brengt hierin New Yorks bewogen geschiedenis tot leven.

Een van de hoogtepunten van het gala is de uitreiking van de Vakantie Awards. Voor die Awards, die in diverse categorieën worden uitgereikt, speelt de stem van de consument een belangrijke rol. Ook wordt, voor het eerst, de Personality Award uitgereikt. Vooraf en na afloop, tijdens de borrel, is er voldoende gelegenheid om te netwerken. De cast is ook ’s avonds tijdens de borrel nog te horen met een breed repertoire aan muzikale verrassingen.

Het Reisgala, dat vorig jaar na een radiostilte van drie jaar op veler verzoek weer werd geïntroduceerd, is van oudsher het perfecte netwerkevent. Ook dit jaar kunnen bedrijven weer tafels kopen en gasten uitnodigen.
Wie een tafel wil afnemen, kan voor meer informatie mailen naar sales@travmedia.nl