Thailand verwelkomt de 26 miljoenste bezoeker - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Thailand verwelkomt de 26 miljoenste bezoeker

Door: | 10 december, 2015

Thailand heeft onlangs de 26 miljoenste bezoeker van 2015 mogen verwelkomen. Tommy Jeppsson uit Noorwegen, werd verwelkomd door de minister van Toerisme en Sport op Bangkok’s Suvarnabhumi Airport met een speciale ceremonie.

De 26 miljoenste bezoeker werd, net als alle andere miljoenste bezoekers, verwelkomt door TAT met een ‘Thailand’s Luckiest Visitor’ welkomstceremonie. Hij ontving twee retourtickets naar Thailand, een voucher voor vijf nachten in een luxe accommodatie, een mobiele telefoon en zeven dagen internet voor tijdens zijn trip. Deze welkomstceremonies maken deel uit van TAT’s ‘2015 Discover Thainess’ campagne dat Thailands meest charmante attracties benadrukt.

“We willen graag iedereen bedanken voor het selecteren van Thailand als reisbestemming. November en december behoren tot de fijnste maanden om Thailand te bezoeken. Tijdens deze periode kunnen toeristen genieten van een koel briesje in de meeste delen van het land, is zee met een strakblauwe lucht in het zuiden gegarandeerd en zijn er tal van leuke activiteiten en festivals door het hele land”, aldus minister H.E. Kobkarn.

Het totale aantal van 24,8 miljoen bezoekers van vorig jaar is nu al overtroffen. Volgens cijfers van het Ministerie van Toerisme en Sport heeft Thailand tijdens de eerste 10 maanden van 2015 24,36 miljoen bezoekers ontvangen en Thailand verwacht dat het doel van 28,8 miljoen van dit jaar overtroffen zal worden.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel