ZRA Verkiezing 2020: aftrap op het Kick-off symposium! - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ZRA Verkiezing 2020: aftrap op het Kick-off symposium!

Datum: 12/09/2019

Locatie: TRAVel Media Hilversum

ZRA’s opgelet: de ZRA Verkiezing 2020 gaat beginnen! Ook dit jaar wordt het een strijd om de provincietitel Beste ZRA van het Jaar. De verkiezing gaat officieel van start op het Kick-off symposium op 12 september, maar aanmelden kan alvast. 

De verkiezing bestaat uit een aantal rondes, waarbij interessante zaken voor ZRA’s als sales, marketing, ondernemerschap en financiën aan bod komen. De deelnemende ZRA’s maken een kennistest en beginnen met een reisvoorstel. Wie verder komt in de verkiezing wacht een vragenlijst, marketingcase, spannende Battle, en uiteindelijk de presentatie voor de jury. Met elke ronde verdienen de deelnemers punten (100 in totaal). Deelnemers aan het Kick-off symposium krijgen een kleine voorsprong van 5 punten. Dus het loont om erbij te zijn!

Winnaarsreis: welke bestemming?
Op het Kick-off symposium wordt niet alleen verteld hoe de verkiezing in elkaar zit en wat de criteria zijn om mee te doen, maar zijn ook een aantal sprekers uitgenodigd om meer te vertellen over jouw mogelijkheden voor groei. Wat kun jij als ZRA doen om nog meer uit je eigen onderneming te halen? Daarnaast is er als vanouds hét moment waarnaar wordt uitgekeken: de bekendmaking van de winnaarsreis! Waar gaan de winnaars dit jaar naartoe? China, Zuid-Afrika en Peru & Curaçao zijn al bezocht, dat belooft wat!

Meld je aan voor de ZRA Verkiezing & het Kick-off symposium!

Doe mee!
– Ongeacht in welke fase van het ondernemerschap jij je bevindt; de verkiezing is een goed ijkpunt om te bepalen waar je staat als ZRA
– Je leert hoe je jezelf kunt verbeteren met behulp van feedback
– Je maakt kans op die te gekke winnaarsreis!
– Als deelnemer aan het Kick-off symposium begin je de verkiezing met 5 punten voorsprong
– Op het symposium maak je kennis met de organisator van de verkiezing TravMagazine/TRAVel Media en de sponsoren; een belangrijk moment

In de agenda: de Kick-off
Waar: TRAVel Media te Hilversum
Wanneer: donderdag 12 september 2019
Ontvangst: 14:00-14:30u
Einde programma: 17:00u
Einde netwerkborrel: 18:00u
(aanmelden voor de Kick-off is vereist)

Vergeet ook niet de Facebook-pagina van de ZRA Verkiezing te volgen, voor tips en belangrijke nieuwtjes!

Reageer met Facebook:

Reacties: