Virtuele zonvakantie met WeFlyCheap - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Virtuele zonvakantie met WeFlyCheap

Door: | 11 april, 2017

WeFlyCheap.nl biedt vanaf nu ook virtuele zonvakanties aan. ‘Het zal zo realistisch zijn dat je na een paar minuten eigenlijk vergeet dat je je in een virtuele omgeving bevindt’, vermeldt de reisaanbieder op haar website.

Je boekt een virtuele vakantie naar bijvoorbeeld Curaçao en wordt vervolgens op een locatie in Nederland een dag of weekend ondergedompeld in een virtuele zonvakantie experience. Om het compleet te maken, is er zand, water, zeegeur, een briesje en een aangename temperatuur.

‘Al je zintuigen zullen geprikkeld worden. Je draagt een VR bril waarbij je jezelf op een heerlijk strand waant.’ Tijdens de vakantie kunnen de vakantiegangers ook activiteiten inplannen. ‘Onze virtuele excursies maken het mogelijk dat jij de Mount Everest beklimt, de Devils Tower in Wyoming bekijkt, of de Ayers Rock in Australië verkent’.

WeFlyCheap.nl heeft getest met het aanbieden van een virtuele zonvakantie en sluit niet uit dit op structurele basis aan te gaan bieden. ‘Het mooie is dat een virtuele vakantie voor iedereen toegankelijk is.’ De volgende virtuele zonvakantie is een dagje naar de Malediven en is te boeken op de website voor 49 euro (aanmelden).

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel