Vakantiebeurs Vakdagen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Vakantiebeurs Vakdagen

Door: | 22 december, 2016

Een goed begin van het nieuwe jaar? Bezoek de Vakantiebeurs Vakdagen, hét jaarlijks event voor professionals in de reiswereld. De ruim 30 (inter)nationale topsprekers zijn verdeeld over 3 pijlers. Enkele voorbeelden:

Binnen de pijler Digitalisering bespreekt de Britse bestemmingsmarketingexpert Nick Hall hoe bestemmingen in 2017 relevant kunnen blijven. Heleen Huisjes gaat in haar case in op een bijzondere marketingcampagne waarmee Noord-Brabant internationaal op de kaart is gezet en millenial-expert Peter Jordan bespreekt de gevolgen van de sharing economy en hoe de branche hier mee om moet gaan.

Vanuit de pijler Wereldzaken ga je dieper in op de invloed van geopolitieke instabiliteit op het toerisme in verschillende landen en wordt je geïnspireerd over hoe innovatief denken, reizen voor de Nederlanders veiliger maakt.

Natuurlijk vind je op de Vakdagen ook de laatste Trends & ontwikkelingen. China-expert Ed Sander vertelt over de in China immens populaire app WeChat en de toekomst van apps voor het Westen. Je leert aan de hand van een case uit Giethoorn hoe je een hotspot wordt voor Chinese toeristen en NBTC-NIPO Research presenteert de trends en verwachtingen voor 2017.

De Vakantiebeurs Vakdagen vinden plaats op 10 en 11 januari 2017 in Jaarbeurs in Utrecht. Klik hier om je gratis aan te melden. 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel