Unieke en duurzame tours in Kenia met Gems of Kenya - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Unieke en duurzame tours in Kenia met Gems of Kenya

Door: | 25 oktober, 2016

Samenwerken met touroperators in Kenia? Kom dan naar de Gems of Kenia Roadshow die op 31 oktober en 1 november 2016 plaatsvindt in Amsterdam. Unieke duurzame reiservaringen die veel meer bieden dan de Big Five. Pak deze kans om zaken te doen.

Elf bedrijven zijn aanwezig bij de Roadshow in hotel Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol (adres: Beechavenue 142-160). Het samenwerkingsverband van de veertien bedrijven kijkt veel verder dan het zien van The Big Five tijdens de safari.giraffe

Deze groep let op innovatie, duurzaamheid en trends zoals het ervaren van de lokale cultuur en levensstijl. Duurzaamheid is een van de belangrijkste onderdelen in hun business model. Alle veertien bedrijven werken aan de certificering door Travelife. De bedrijven worden ondersteund via een coachingsprogramma van het Nederlandse CBI, een onderdeel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Pak deze kans voor de verbetering van je netwerk en productinnovatie en maak een afspraak.

Aanmelden kan via: Registratieformulier afspraak Gems of Kenya. Klik hier voor meer informatie over Gems of Kenya en download hier de brochure.

Enkele voorbeelden:

  • Speciale women only tour naar de Maasai met touroperator African Quest Safaris.
  • Walking Wild. Dwars door de adembenemende natuur van Kenia wandelen. Ondertussen leer je veel van de Maasai gids. Aangeboden door Timeless Tours & Travel.
  • Agritoerisme kan ook Kenia. Leer de plantages van koffie en thee kennen. Je ontmoet de lokale boeren en hun cultuur. Aangeboden door Kisima Tours & Safaris.

Dit zijn slechts drie voorbeelden van een grote product portfolio. Maak jouw afspraken met deze innovatieve bedrijven en presenteer Kenia op een bijzondere manier aan de consument. Go Beyond the Big Five!

European Roadshow Gems of Kenya tour operators in Amsterdam, 31 oktober en 1 november in Amsterdam.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel