Uitgebreid genieten in Kaapverdië
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Uitgebreid genieten in Kaapverdië

Door: | 6 november, 2018

advertorial 

Luxe en modern, met een no-worries-sfeer: welkom bij Melia Dunas Beach Resort! De architecten hebben dit resort zó sfeervol opgezet, dat je niet eens merkt dat alleen al de spa 2000m² groot is. Luxegenieters voelen zich hier helemaal thuis. Belangrijk om te weten is dat het hotel bestempeld is als duurzaam. Genieten op juiste manier dus. In de buurt van het hotel ligt Santa Maria, wat eenvoudig te bereiken is via de shuttle bus. Deze zonvakantie is van A tot Z perfect geregeld.

‘The Level’: exclusieve extra’s
Als ‘The Level’ gast kun je genieten van extra privileges, waaronder toegang tot The Level Lounge. Ook heb je een aparte check-in en ontbijt je in het Rancho restaurant (8:00 – 11:00 uur). Op spa behandelingen ontvang je 20% korting. Bovendien heb je tijdens je verblijf 1x gratis toegang tot het spa watercircuit. Eén van de zwembaden is exclusief voor ‘The Level’ gasten.

Ontspanning
Het resort beschikt over een uitgebreide wellness. De YHI Spa (toegang vanaf 16 jaar) heeft een oppervlakte van bijna 2000m² waar je kunt genieten van verschillende massages en beautybehandelingen. Daarnaast kom je volledig tot rust in één van de jacuzzi’s of sauna’s.

Verder…
Één ding dat zeker is, is dat je je in dit luxe resort absoluut niet zult vervelen. Dit hotel doet haar 4,5 sterren eer aan. Het resort biedt je de beschikking tot 2 buffetrestaurants, Aqua en Atlantis (beiden internationale en lokale keuken) en 2 à la carte restaurants, Rancho (grill) en Sahel (Indiase keuken). Daarnaast heeft het hotel ook nog 8 bars! Overdag en ’s avonds is er een activiteitenprogramma voor jong en oud. En wie nóg meer vertier zoekt, heeft de mogelijkheid een dans te wagen in de eigen discotheek.

Daarom Melia Dunas:
✓ The Level experience
✓ 4 uitstekende restaurants
✓ Duurzaam genieten
✓ Luxe van A tot Z geregeld

 

(Visited 344 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel