Uiterste betaaldatum verlaagde ANVR-contributie 30 juni - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Uiterste betaaldatum verlaagde ANVR-contributie 30 juni

Door: | 24 juni, 2020

ANVR-leden en -Business partners hebben eind april hun ANVR-contributiefactuur voor 2020 ontvangen. Tijdens de ALV op 11 juni hebben ANVR-leden de door het bestuur voorgestelde korting van 25 procent op de factuur en de bijbehorende aanpassing van de ANVR-begroting goedgekeurd. De uiterste betaaldatum van de factuur ligt op volgende week dinsdag 30 juni.

Het bestuur realiseerde zich dat in de huidige situatie niemand op een contributiefactuur zit te wachten; daarom heeft zij toen besloten een korting op de factuur te bieden van 25 procent.

Samen 
‘Het is belangrijk om juist in deze periode met een sterk ANVR op te komen voor de belangen van de reissector. Het werk aan de Reisvoucher met SGR-dekking, aan generieke steunmaatregelen zoals de NOW, aan de lobby bij de overheid, aan de gesprekken met airlines en aan de lobby in Brussel. Maar in deze periode gaan ook bijvoorbeeld de onderhandelingen over verlenging van de cao zonder loonsverhoging en de afspraken over een broodnodige nieuwe pensioenregeling voor de reissector gewoon door. En dat kunnen we alleen samen met de leden. We begrijpen de moeilijke situatie waarin bedrijven nu verkeren, maar we vragen de leden tóch gewoon de verlaagde factuur te voldoen vóór de vervaldatum’, zegt Frank Oostdam, voorzitter van de ANVR.
‘We moeten en willen onze tijd kunnen besteden aan inhoudelijke onderwerpen en niet aan het sturen van allerlei reminders. Maar dan moet de contributie natuurlijk wél worden betaald.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.