TravelBird failliet verklaard - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TravelBird

TravelBird failliet verklaard

Door: | 7 november, 2018

TravelBird is failliet. Op verzoek van de bewindvoerder en de directie van de reisorganisatie is de uitstel van betaling die eerder werd aangevraagd, omgezet in een faillissement.

TravelBird vroeg een week geleden surseance van betaling aan. Binnen een paar dagen wordt er meer duidelijk over een eventuele doorstart dat het bedrijf kan maken in een afgeslankte vorm.

(Visited 977 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Juan Vazquez

    Na het uitpluizen van een paar (economische) websites kom ik tot de conclusie dat er vele jaren door externe branchevreemde investeerders miljoenen zijn gestopt in een startup die 7 jaar lang geen winst heeft gemaakt. Intussen schijnt Travelbird in de afgelopen jaren wel rond de 7 miljoen mensen geboekt te hebben. (deze informatie vond ik op internet) Zelfs al is dit aantal een paar miljoen minder dan nog is dit ten koste gegaan van andere (o.a. traditionele) partijen. Ik ben dus absoluut niet rouwig. Integendeel de vlag gaat uit. Laat dit een les zijn voor alle investeerders die startups financieren en die met vreemd vermogen een groot deel van de bestaande markt kapot maken. Ik vind het een schande !