TravConnect Technology Day: uitverkocht - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TravConnect Technology Day: uitverkocht

Door: | 20 mei, 2015

Met meer dan 300 bezoekers is de tweede TravConnect Technology Day volledig uitverkocht. In de Jaarbeurs in Utrecht krijgen reisprofessionals donderdag 21 mei een dag voorgeschoteld met de laatste trends op het gebied van online en offline travel, de rol van technologie en innovatieve ontwikkelingen in de reiswereld, gepresenteerd door ruim 30 topsprekers.

Keynotes op het podium zijn onder andere Marktplaats, TUI Nederland, Travelport, Facebook en Corendon, naast vele anderen.

Uitsmijter is het onderdeel CEO’s in the Spotlight, waar Bjorn Berg Andersen (@Leisure), Carola Hoekstra (Thomas Cook Nederland) en Bob Rus (Otravo) hun visie op de toekomst van de reiswereld delen en pittige vragen beantwoorden.

Onderzoek
Technology Day wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Jaarbeurs Travel. Marktmanager Editha Hoogenberg presenteert de verrassende resultaten van het Travel Technology onderzoek. Dit onderzoek is uitgezet onder reisprofessionals werkzaam voor onder andere een touroperator/reisorganisator, land/verkeersburo, accommodatieverschaffer, vervoer, ICT/Automatisering. In dit onderzoek worden vragen gesteld over de huidige en toekomstige investeringen, aankoop en implementatie, maar ook de obstakels en successen.

Via Twitter wordt het evenement verslagen met hashtag #TechDay15.

Bekijk het programma van de dag hier.

(Visited 171 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel