TravConnect Technology Day: óók voor retail - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TravConnect Technology Day: óók voor retail

Door: | 18 mei, 2015

‘Techniek neemt een steeds prominentere plaats in; steeds vaker verloopt het eerste contact met de klant al digitaal. Technology Day is de ideale plek om op de hoogte te blijven.’ Of: ‘Je moet als reisondernemer over het hekje van je reisbureau heen durven kijken. Dixit Werner van Disseldorp (Disma) en TravelXL-franchiser Mathé de Groot. Op Technology Day hoor en zie je dingen die je reisretailer kunnen verrijken, zoals nieuwe apps en strategieën. Een aanrader voor elke ondernemer.’ Reisondernemers die vorig jaar de TravConnect Technology Day bezochten zijn al overtuigd. Komt u dit jaar ook?

De reiswereld verandert snel. Niet alleen het aanbod en de distributie maar ook de manier van werken en de relatie met de klant wordt door technische innovaties beïnvloed. Bent u als online, offline of hybride reisondernemer klaar voor de toekomst?

Op de TravConnect Technology Day, donderdag 21 mei in Utrecht, krijgt u een breed programma voorgeschoteld. CEO’s van Thomas Cook Nederland, @Leisure Group en Otravo beantwoorden prikkelde vragen en meer dan 30 sprekers geven u als reisondernemer praktisch toepasbare handvatten om uw klant ook in de toekomst optimaal aan u te blijven binden.

Hoe bereikt u de klant, wat heeft u daarvoor nodig, hoe kunt u social media inzetten, wat zijn de do’s en don’ts met online webcare, hoe zorgt u dat ook de human touch op het reisbureau optimaal wordt benut in combinatie met techniek, allerlei aspecten die aan bod komen. Sprekers over die onderwerpen zijn onder andere Facebook, TUI Nederland, Corendon, Store Support, Neurensics en Webloyalty.

Tussen de bedrijven door heeft u uiteraard volop kansen met de sprekers en de andere deelnemers te netwerken. Al 200 vakgenoten meldden zich aan voor de TravConnect Technology Day!

Kijk voor meer info en kaartjes op www.travconnect.nl/technologyday. Abonnees van TravMagazine krijgen 30 euro korting!

Deel dit artikel