Transavia sluit deal met Travelport - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Transavia sluit deal met Travelport

Door: | 6 oktober, 2015

De nieuwe tariefgroepen Basic, Plus en Max van Transavia zijn boekbaar via Travelport. Dit hebben de GDS en de airline met elkaar afgesproken. Bovendien gaat Transavia gebruikmaken van Travelports ‘Rich Content and Branding’ oplossing, waarin luchtvaartmaatschappijen beter kunnen weergeven wat hun product en het bijbehorende tarief inhouden.

De zogeheten ‘branded fares’ van Transavia worden gevormd door het tarief van het vliegticket plus eventuele extra’s, waarvoor dus niet meer apart hoeft te worden afgerekend.

Basic is bedoeld voor koopjesjagers, die geen extra opties willen. Plus is inclusief 20 kg ruimbagage en stoelreserveringen (alleen de standaard stoelen). De vlucht kan tot twee weken voor vertrek worden gewijzigd, maar dan betaalt de klant wel het prijsverschil met de nieuwe vlucht bij.
Max is bedacht voor de zakelijke reiziger, die extra comfort en flexibiliteit wil. Met dit tarief kun je tot twee uur voor vertrek gratis de vlucht of naam van de passagier wijzigen. Deze passagiers hebben de keuze uit alle beschikbare stoelen en mogen tot 30 kg ruimbagage meenemen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel