Thomas Cook verdubbelt stedencapaciteit - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Thomas Cook verdubbelt stedencapaciteit

Door: | 10 juli, 2014

Thomas Cook vergroot haar focus op stedenreizen en zoekt de strijd op met stedenspecialisten door het vergroten van het aanbod met meer steden en hotels. Maatwerk voert in de verkoop de boventoon.

‘Het product stedenreizen is één van onze focuspunten’, zegt woordvoerder Hanita van der Meer. ‘Maar we blijven natuurlijk een allround aanbod aanbieden.’

Naast een verdubbeling van het aantal beschikbare kamers is ook het aanbod aan steden verruimd. Zo is New York nieuw in het aanbod en zijn ook plaatsen als München, Verona, Edinburgh, Oslo en Reykjavik nieuw in het assortiment.

Maatwerk
Hoewel voor Rome, Barcelona en Lissabon pakketten beschikbaar zijn, kunnen reisagenten voor de overige steden zelf via de dynamic packaging module van Neckermann en Vrij Uit aan de slag. Zo kunnen hotel, vlucht en andere zaken op maat worden gecombineerd. Om stedenboekingen te stimuleren zijn de boekingskosten verlaagd van 15 euro naar 7,50 per boeking.

Het vergrote aanbod is opgenomen in de nieuwe brochures voor de winter, die dit najaar onder reisbureaus worden verspreid.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel