Technology Day: Rus in spotlight - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Technology Day: Rus in spotlight

Door: | 1 mei, 2015

Bob Rus, directeur van Vliegtickets.nl en WTC.nl, is een van de drie CEO’s die meedoen aan CEOs in the spotlight tijdens de Technology Day op 21 mei a.s.

In deze prikkelende Q&A zal Rus onder andere zijn visie geven op de toekomst van e-commerce. De OTA-markt is in beweging, met partijen als Amazon en Google die zich op reizen storten en een flinke consolidatieslag onder de bestaande OTA’s. Wat voor gevolgen heeft dat voor Rus’ activiteiten?

De complete line-up van CEOs in the spotlight, dat mogelijk wordt gemaakt door platinum sponsor Amadeus, blijft nog even een verrassing, maar het hoogtepunt van vorig jaar zal zeker worden geëvenaard. Toen lieten Will van den Hoogen (ex-D-reizen), Atilay Uslu (Corendon) en Elie Bruyninckx (TUI Benelux) zich ondervragen.

De Technology Day vindt plaats op 21 mei a.s. in de Jaarbeurs Utrecht. Deelname kost 125 euro. Early birds krijgen nog een week 50 euro korting, dus wees er snel bij.

De inschrijving is een week geopend en er zijn nu al 100 deelnemers. Bedrijven die zich hebben aangemeld zijn onder andere: TUI, Corendon, D-rt Groep, Airbnb, Booking.com, KLM, Transavia, Schiphol, ANWB Reizen en Thomas Cook.

Gastheer en partner van de Technology Day is Jaarbeurs Travel. Zij hebben onderzoek gedaan naar technologie voor de reisbranche. Marktmanager Travel Editha Hoogenberg zal de resultaten hiervan op de Technology Day delen.

Andere sprekers zijn: Michel La Pierre (Webloyalty), Edwin Hof (TUI), Joakim Everstin (Sabre), Dorianne Richelle (Facebook), Martin de Boer (Corendon), Gerk van der Poll (NH Hotel Group), Victor Beerthuis (Sanoma), Martin de Munnik (Neurensics), Lars Maat (Maatwerk Online), Andy Hoek (Invalshoek), Arjen van Hijum (Store Support) en Polle de Maagt (Consultant). Kijk hier voor meer informatie over hun presentaties

button2

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel