Sunweb slaat handen ineen met Tomorrowland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sunweb slaat handen ineen met Tomorrowland

Door: | 16 juni, 2020

Sunweb Group biedt vanaf nu glamping vakanties aan in samenwerking met Green Fields Durbuy. Samen met Tomorrowland gaat de touroperator het project luxueus kamperen mogelijk maken, in de natuur van Durbuy in België.

‘Hoewel vliegen inmiddels weer veilig kan, geven heel wat klanten van Sunweb Group aan deze zomer toch liever in eigen land op vakantie te gaan. Daar zagen we wel iets in en zette al meerdere initiatieven op om op die wens in te gaan.’ Zo kondigde de touroperator recent de samenwerking met Roompot Vakanties aan en ging de reisorganisatie al mee in het Summerglamp concept van A&D Events en Creationz. Vanaf nu kunnen klanten ook een pakketreis boeken naar Durbuy.

Sunweb Group slaat voor dit project opnieuw de handen ineen met Tomorrowland – waarmee het jaarlijks het bekende Tomorrowland Winter evenement organiseert -, La Petite Merveille en Adventure Valley Durbuy. In het nieuwe concept worden glamping vakanties georganiseerd in de accommodaties van DreamVille, maar in plaats van de gebruikelijke festivalcampings in Boom of Rumst, wijkt DreamVille deze zomer uit naar Durbuy. De festivalcamping verhuist dit jaar naar de prachtige natuurvlakte van 35 hectaren groot van het voormalige golfterrein van Durbuy, omgetoverd naar Green Fields Durbuy.

‘Wij begrijpen dat niet alle klanten op vliegvakantie kunnen of willen gaan deze zomer. Maar een unieke vakantie kan ook dichtbij huis in het prachtige Durbuy’, vertelt Tim Van den Bergh, CCO Sunweb Group. ‘Daarom zijn we erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking met Tomorrowland, die dankzij de samenwerking met Adventure Valley Durbuy een unieke glamping ervaring wist te creëren.’

Reserveringen kunnen via de site van Sunweb. De vouchers die Sunweb Group uitdeelde voor de getroffen reizigers die hun trip naar Tomorrowland Winter in

Deel dit artikel