Sunny Cars maakt nieuwe Top 100 bekend - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sunny Cars Smile Top 100

Sunny Cars maakt nieuwe Top 100 bekend

Door: | 9 augustus, 2017

Sunny Cars heeft de 100 leisure reisagenten bekend gemaakt die het afgelopen Sunny kwartaal (mei, juni, juli) de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Deze Smile Society Top 100 geniet de komende drie maanden van exclusieve voordelen. De absolute nummer 1 van de lijst, Betine Steenbeek, krijgt bovendien de allerlaatste plek op de studiereis naar Zuid-Afrika in september.

De Smile Society is een club speciaal voor de beste individuele verkopers van Sunny Cars autohuur. Drie maanden lang worden de 100 leden in het zonnetje gezet met 30 procent agentenkorting in plaats van de gebruikelijke 20 procent, een kwartaalabonnement (twee nummers) op Columbus Magazine, een exclusieve uitnodiging (samen met een collega) voor een event en deelname aan speciale incentives met kans op prijzen.

De allerbeste verkoper van het kwartaal (nummer 1 in de lijst) is bovendien zeker van een plek op de studiereis in september. Dit jaar gaat de reis naar Zuid-Afrika. Met Betine Steenbeek zijn nu alle plekken vergeven. De eerdere kwartaalwinnaars Judith Deutekom-Jongejan (nummer 1 eerste kwartaal), Waltraud Dallinger (nummer 1 tweede kwartaal) en Tim Zegveld (nummer 1 derde kwartaal) waren al zeker van een studiereisplek.

Marco Ammerlaan, sales manager Nederland bij Sunny Cars, over de Top 100: ‘Met onze Smile Society club kunnen we de beste verkopers persoonlijk belonen door ze extra in het zonnetje te zetten. Door een aantrekkelijke korting op je eigen autohuur, maar zeker ook vanwege de leuke evenementen en incentives die we speciaal voor deze 100 toppers organiseren. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen, beginnen we elk kwartaal opnieuw.’ De teller staat vanaf nu weer op 0. Begin november wordt de nieuwe Top 100 bekend gemaakt.

(Visited 328 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel