Sunny Cars en TUI lanceren branded-TUI vliegtuig - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TUI-Sunny Cars vliegtuig gelanceerd

Sunny Cars en TUI lanceren branded-TUI vliegtuig

Door: | 18 april, 2019

Sunny Cars en TUI hebben de krachten gebundeld en een branded TUI-vliegtuig in de livery van Sunny Cars gelanceerd. Het Sunwing-toestel, een Boeing 737-800, is woensdagavond geland op Schiphol en zal gedurende het hele zomerseizoen dagelijks worden ingezet op routes naar Europese vakantiebestemmingen.

Het in Sunny Cars groen en gele gekleurde toestel werd op Schiphol onthuld nadat het op woensdagavond rond 21.30 uur landde na een vlucht uit het Canadese Windsor – Toronto, waar de bestickering plaatsvond. Donderdagochtend staat de eerste vlucht voor de Boeing in nieuwe stijl gepland naar Tenerife.

Arjan Kers, general manager van TUI: ‘Als specialist in vakanties weten wij dat je nog meer uit je vakantie ervaring haalt door een auto te huren om de bestemming te ontdekken. Wanneer je dat doet, wil je daar natuurlijk wel relaxt en zorgeloos mee rondrijden. Daarom werken wij al bijna 20 jaar samen met Sunny Cars. Dankzij hun uitgebreide all-in formule weten wij dat we onze klanten de beste autohuurdeal kunnen aanbieden. We zijn dan ook heel blij dat we die samenwerking met de komst van dit branded toestel kunnen intensiveren.’

Hans Knottnerus, managing director van Sunny Cars the Netherlands, Belgium & France: ‘Wat een fantastisch moment, de lancering van een ‘eigen’ vliegtuig is voor ons als specialist in autohuur een primeur. Een nieuwe stap in onze jarenlange samenwerking met TUI, waarmee we onderstrepen dat we hun product zeer waarderen. Op deze manier kunnen we onze gezamenlijke klanten nog meer wijzen op de combinatie van vlucht, accommodatie en autohuur voor de ideale vakantie.’

Spot het toestel
Spot jij als reisagent in de periode van 18 april t/m 5 mei dit vliegtuig op Schiphol of je vakantiebestemming? Maak er dan een selfie met een smile mee en stuur die vóór 10 mei naar marketing@sunnycars.nl. Uit alle inzendingen kiest Sunny Cars een winnaar en die ontvangt een (tegoedbon voor een) fotoshoot. Alle deelnemers ontvangen een schaalmodel van het vliegtuig, dus vergeet niet je ANVR-nummer en kantooradres mee te sturen.

Woensdagavond landde het TUI-Sunny Cars vliegtuig op Schiphol.

Woensdagavond landde het TUI-Sunny Cars vliegtuig op Schiphol.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel