SunExpress: 25 jaar ervaring in het luchtverkeer naar Turkije - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

SunExpress: 25 jaar ervaring in het luchtverkeer naar Turkije

Door: | 16 augustus, 2016

SunExpress is dé luchtvaartmaatschappij tussen Europa en Turkije. De airline staat bekend als betrouwbare, klantgerichte, moderne en dynamische vakantiespecialist. SunExpress heeft zijn route de afgelopen jaren flink uitgebreid, want naast Turkije kan er nu ook met de airline naar andere bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en Oman gevlogen worden.

Toeristen zijn de hoofddoelgroep van de airline. Elke dag doet SunExpress eer aan zijn naam en vliegt haar passagiers naar de mooiste en leukste zonbestemmingen toe. Vanaf Amsterdam vliegt SunExpress in de zomermaanden rechtstreeks 4 keer in de week naar Izmir en 4x in de week naar Antalya. Tickets van SunExpress kunnen geboekt worden via GDS of de website.klein 1300x868_SXS_Fespo_Bild

SunFares & SunPoints
In de zomer van 2014 introduceerde SunExpress het nieuwe tarieven systeem ‘SunFares’. Met de keuze uit SunEco, SunClassic en SunPremium kunnen klanten hun vlucht aanpassen aan hun behoeften.
SunPoints is het frequent flyer programma van SunExpress. De loyale passagiers van de airline kunnen de SunPoints sparen en deze gebruiken voor toekomstige vluchten.

Aan boord
Media in Motion is het nieuwe draadloze on-demand systeem aan boord van SunExpress. Waarbij reizigers toegang hebben tot een speciaal Wi-Fi netwerk. Hier kunnen de reiziger hun eigen draagbare elektronische apparaten op aansluiten, zoals smartphones, laptops of tabletten.

SunExpress maakt het reizen met kinderen ook makkelijker, zo zijn er verschillende verassingen beschikbaar, speciaal voor gezinnen en de kinderen.

Knipsel
Bekijk hier de video om virtueel mee aan boord te reizen.

 

 

 

 

Tip: maak de gratis cursus van SunExpress op TravEcademy en word een expert!

LogoSunExpress

Kijk voor meer informatie op www.sunexpress.com.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel