Spieken achter de schermen bij ReisCreaties… - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Reiscreaties

Spieken achter de schermen bij ReisCreaties…

Door: | 3 oktober, 2018

Advertorial

ReisCreaties viert een feestje deze herfst, want dan bestaan zij alweer 5 jaar! De dames Renata en Denise vormen samen de aanjagende kracht achter het succes van ReisCreaties. Op het hoofdkantoor in Zevenbergen coördineren zij alles wat er gebeurt voor én door ReisCreaties. En dat is nogal wat, met al die ZRA’s…

Een kijkje achter de schermen bij ReisCreaties laat vooral één ding zien: lachende gezichten. Renata en Denise doen hun werk namelijk met veel liefde en plezier. Doordat de aangesloten ZRA’s door het hele land en over de grens (in België) werkzaam zijn, is het hier geen dag stil of saai. Zo’n 40 ZRA’s dragen inmiddels de merknaam ReisCreaties. Niet heel gek als je weet dat zij het beste verdienmodel hebben. Geen opstartkosten of investeringen, wél het behoud van 100% commissie!

Trots op hun ondernemers…

ReisCreaties richt zich op de zelfstandig reisadviseur als eigen ondernemer. Dat de aangesloten ZRA’s over een flinke dosis ondernemerschap bezitten, moge duidelijk zijn. Ellen Verwegen eindigde in 2017 nog als 3e bij de landelijke verkiezingen, en Hetty Geensen won dit jaar de titel Beste ZRA van Zeeland. Iets waar de ZRA’s zelf, maar ook Renata en Denise maar wát trots op zijn!

…én altijd paraat voor ondersteuning

Na 5 succesvolle jaren moge duidelijk zijn dat ReisCreaties veel potentie heeft; dit is iets waar Renata en Denise het roerend mee eens zijn. De ZRA doet het zelf, maar niet zonder gedegen ondersteuning van een gerenommeerd reisbedrijf. Continu zijn de dames op zoek naar manieren om het ondernemen nog makkelijker en aantrekkelijker te maken. Even terugkoppeling over een mailing of hulp nodig bij het oplossen van een klacht? Geen probleem! Bij ReisCreaties word je gehoord als ZRA, zodat je de toekomst vol vertrouwen tegemoet kunt gaan.

_____________________________________________________________________

Word ZRA bij ReisCreaties!

Jij hebt het in je mars, wedden? Ga naar werkenvoorreiscreaties.nl en laat de ondernemer in je los!

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel