Skywards members kunnen Miles verhogen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Skywards members kunnen Miles verhogen

Door: | 20 maart, 2019

Emirates Skywards, het loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai, biedt vanaf vandaag nieuwe en bestaande Skywards members de kans om hun Miles te verhogen tijdens een nieuwe tijdelijke promotie. Het aanbod is geldig voor Economy- en Business Class-tickets geboekt op Emirates en flydubai vluchten tussen 20 en 31 maart voor reizen tussen 10 april en 27 juni en tussen 6 september en 30 november 2019.

Tijdens de promotie verdienen members 100% bonus Skywards Miles bovenop hun reguliere Miles voor hun eerste vlucht tijdens de in aanmerking komende reisperiode. Wie tijdens de aanbiedingsperiode meer dan eens vliegt met Emirates of flydubai, verdient een Skywards Miles bonus van 200% voor hun tweede vlucht en 300% bonus Skywards Miles voor hun derde vlucht.

De Skywards Miles verdiend tijdens de aanbieding kunnen worden ingewisseld voor vluchten en upgrades bij Emirates of flydubai. Als voorbeeld, een Skywards member die tijdens de aanbiedingsperiode met Economy Flex Plus vliegt op drie retourvluchten van Dubai naar Londen Heathrow, heeft met dit aanbod voldoende Miles verzameld om in te wisselen tegen een Economy Class retourticket tussen Dubai en Londen.
Om in aanmerking te komen voor de aanbieding, kunnen members zich online registreren en Saver-, Flex- of Flex Plus-tarieven op Emirates-vluchten en Value, Flex of Business Only-tarieven op flydubai-vluchten kiezen.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel