Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Schiphol gaat parkeerfaciliteiten herinrichten

Door: | 18 mei, 2017

Amsterdam Airport Schiphol gaat haar parkeerfaciliteiten herinrichten. Om ruimte te maken voor de bouwwerkzaamheden aan de nieuwe pier en nieuwe terminal, zal parkeergarage P2 per 1 oktober verdwijnen. Hier komen andere parkeeroplossingen voor in de plaats.

De luchthaven is nu alles aan het uitwerken. Een van de oplossingen is de uitbreiding van garage P1. Chief Commercial Officer van Royal Schiphol Group André van den Berg: ‘Schiphol heeft meer ruimte nodig om de groei van het aantal passagiers en vliegtuigbewegingen op te kunnen vangen. Dat heeft ook gevolgen voor onze parkeerfaciliteiten. We hebben hiervoor een mooie oplossing gevonden die we nu aan het vormgeven zijn. Belangrijkste uitgangspunt daarbij is dat de reiziger ook in de toekomst dezelfde hoogwaardige parkeerkwaliteit mag verwachten die hij of zij van Schiphol gewend is.’

Om haar positie als multimodaal knooppunt en ‘Preferred Airport’ verder te ontwikkelen, staat Schiphol aan de vooravond van diverse uitgebreide infrastructurele investeringsprojecten, zoals de bouw van een nieuwe pier en terminal, aanpassingen aan de landzijdige infrastructuur, het trein- en busstation en dus de parkeerfaciliteiten.

(Visited 253 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel