Rob Jongmans (Relik & van Hooft) neemt afscheid van de reisbranche - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Rob Jongmans (Relik & van Hooft) neemt afscheid van de reisbranche

Door: | 31 juli, 2020

Rob Jongmans, directeur van Reisburo Relik & van Hooft, neemt na ruim 30 jaar afscheid van de reisbranche. ‘Ik vind het heel jammer om op deze wijze mijn carrière in de reisbranche te beëindigen, maar het is goed zo.’

Jongmans heeft 30 jaar ervaring in de reisbranche, waarvan 18 jaar bij Reisburo Relik & van Hooft. ‘Drie jaar geleden is het reisbureau verkocht aan de Pelikaan Travelgroup, en zou ik nog een aantal jaren blijven werken. Dat ging heel goed. Echter hebben de huidige omstandigheden waar onze branche zwaar door getroffen wordt, mij in een zeer goed overleg doen besluiten om samen met mijn vrouw te gaan genieten van de vrije tijd’, zegt Rob Jongmans.

Zwaar weer 
‘Ik vind het heel jammer om op deze wijze mijn carrière in de reisbranche te beëindigen, maar het is goed zo. Jammer dat het nu al een paar maanden in zwaar weer verkeerd, maar ik heb een fantastische carrière gehad in een ontzettend mooie branche.’

Deel dit artikel

Reacties

 1. Mejasa Cerimovic

  Rob en Han, ik wens jullie een mooie vrije tijd die jullie nu krijgen. Geniet er van! Ik denk met plezier aan onze reizen die we samen hebben gemaakt!
  Hartelijke groeten,
  Mejasa

 2. Hans van Pruissen

  Rob en Han, ga lekker genieten!

 3. Rob van der Poel

  Rob, geniet van je vrije tijd en gezondheid. Denk maar terug aan onze mooie reis naar Lesbos. Gelachen!
  Het ga je goed!

  • Marianne van Steenhoven

   Rob,wat jammer dat je om deze redenen moet gaan stoppen. Ik denk met plezier terug aan onze tijd bij Beins. Ga genieten,samen met Han

 4. rob schilten

  Heel veel Succes Rob! We komen elkaar ongetwijfeld nog eens tegen. Vele mooie reizen samen mogen maken, mooie herinneringen. In deze crisis tijd afscheid nemen is wrang.
  Geniet vj vrije tijd.

  MvG Rob Schilten