RBvhJ 2018: Teambuilding - Winnen doe je samen! - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

RBvhJ 2018: Teambuilding – Winnen doe je samen!

Door: | 13 november, 2017

Heeft jullie team zich al aangemeld voor de RBvhJ verkiezing? Dit jaar kent de verkiezing maar liefst 12 winnaars. Maar je komt niet alleen aan de top, daarvoor is een ijzersterke samenwerking van jullie team voor nodig. Meedoen aan de verkiezing doen jullie met het team en dat zorgt er ook voor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Ontdek samen hoe jullie nog meer kunnen groeien.

Dit jaar hebben wij de verkiezing net wat anders ingestoken dan andere jaren. Zo is er een nieuwe battle ronde aan de verkiezing toegevoegd en is een jurybijeenkomst komen te vervallen. De jury komt dit jaar naar jullie toe!

Maar dit is niet alles, want de verkiezing wordt dit jaar aanzienlijk verbreed. Zo zijn de kansen om te winnen toegenomen. In plaats van één winnaar worden nu in de finale 12 provinciewinnaars uitgeroepen. Ook nieuw dit jaar is dat de VIP-reis pas ná de ontknoping plaatsvindt. Dus de 12 winnaars gaan ná de ontknoping op reis naar een geweldige bestemming. Welke? Aruba!

Reisagentengala
De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een feestelijk Reisagentengala. Zoals gezegd zijn er dit jaar meer winkansen. Door het aantal winnaars uit te breiden naar 12, dus één per provincie, kunnen deelnemers zich in hun eigen regio nadrukkelijker als winnaar profileren.

Doe mee en meld jullie reisbureau hier aan!

 

  

 

 

 

(Visited 212 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel