Port Elizabeth, begin- of eindpunt Garden Route - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Port Elizabeth, begin- of eindpunt Garden Route

Door: | 20 oktober, 2015

Port Elizabeth heeft als bijnaam de vriendelijke stad en ook wel de winderige stad en is de vierde stad in Zuid-Afrika. PE ligt in de Eastern Cape aan de Algoabaai. Deze ligging zorgt er voor dat PE, net als Durban, rijk is aan stranden.

Ontdek Port Elizabeth
Eén van de manieren om de geschiedenis van PE te bekijken is de Donkin Heritage Trail. De Donkin Heritage Trail is een vijf kilometer lange wandelroute die je naar meer dan 50 belangrijke historische plekken in Port Elizabeth brengt, zoals de Campanile toren, het marktplein en St Mary’s Anglican Cathedral. Naast de compacte stad waar bijna alles op loopafstand is, zijn de natuur en watersport de grote trekpleisters.

Shoppen
Op de Marine Drive bevinden zich talloze hotels, appartementen, bars en restaurants. Shoppen in PE doe je bij de Boardwalk. Hier ga je ook naar de film, het theater of het casino en je kan er rondstruinen op een lokale markt.

Benieuwd wat Port Elizabeth nog meer kan bieden? Lees er meer over in het artikel 24 uur in… Port Elizabeth op Mijnzuidafrika.nl.

Hobie Beach, Port Elizabeth, Eastern Cape

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel