TravMagazine

Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije: B2B-workshop op 17 en 18 juni

Deel dit artikel

Tijdens een online B2B-workshop presenteren 32 organisaties uit Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije zich op donderdag 17 en vrijdag 18 juni gezamenlijk aan het toeristisch bedrijfsleven in Nederland.

Behalve de landelijke verkeersbureaus nemen per land ook zeven toeristische partners deel aan de online webinar, waaronder DMC’s, regionale VVV’s en hotels.

Met een verwachte groei de komende jaren van het Nederlands toerisme binnen Europa willen de vier Centraal-Europese landen touroperators, reisbureau-medewerkers, zelfstandige reisagenten en MICE-professionals informeren en stimuleren om meer klanten naar deze relatief rustiger, minder platgetreden en goedkopere vakantie- en incentivebestemmingen te sturen.

Tegelijk willen zij de reissector overtuigen van het potentieel dat deze regio biedt.

De online workshop wordt gehouden via het gebruiksvriendelijke Networkapp platform waar productmanagers, reisbureau-medewerkers, ZRA’s en MICE-professionals een-op-een afspraken kunnen inplannen met participanten naar keuze.

Programma
Donderdag 17 juni

09.30-10.30: welkom en korte presentaties verkeersbureaus Polen, Tsjechië, Hongarije en Slowakije, inclusief Covid-19 updates

10.30-12.00: een-op-een afspraken

12.00-13.00: pauze

13.00-16.00 een op een afspraken

Vrijdag 18 juni
10.00-14.00: een-op-een afspraken

Voor een overzicht van alle participanten en registreren, kijk op deze link.

Deze workshop is niet toegankelijk voor media en bloggers.

De Nederlandse markt is voor de V4 landen van belang: in 2019 bezochten circa 1 miljoen Nederlanders deze landen voor een vakantie.

Nadere info over de vier landen op http://www.discover-ce.eu/.
(Foto Shutterstock).


Deel dit artikel
Exit mobile version