Oubollig - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Oubollig

Door: | 21 november, 2014

Lees vooral verder als jij bij het woord ‘cruise’ nog steeds aan shuffleboard, bingo en Julie-your-Cruise-Director denkt. Het einde van cruise-oubolligheid is namelijk in zicht. Twee weken geleden maakte ik kennis met Quantum of the Seas, het nagelnieuwe schip van Royal Caribbean International dat speciaal ontworpen lijkt te zijn voor een hele nieuwe generatie cruiseklanten.

Met een Wi-Fi capaciteit die groter is dan alle bestaande cruiseschepen ter wereld samen is de Quantum of the Seas een showroom van modern vernuft. De speciale app op je mobiele telefoon zorgt ervoor dat je aan boord nooit de weg kwijtraakt. Vertel de ober in een van de 18 restaurants dat je ergens niet van houdt en wees ervan overtuigd dat men in het volgende restaurant op de hoogte is van je voorkeuren.

Dat je op dit schip kunt surfen, skydiven, rolschaatsen en in botsautootjes rond kunt rijden meld ik graag even, maar wat op mij de meeste indruk heeft gemaakt is de Two70 lounge, een enorme ruimte op het achterschip. Overdag is het de huiskamer met een prachtig uitzicht door een gigantische glazen wand. Je ontbijt, lunch of ‘coffee to go’ neem je tot je in het aanpalende café. Zodra de zon onder is schuiven er digitale schermen voor de ramen en verandert de Two70 in een überhippe nachtclub.

Tijdens de show dalen trapezeartiesten af uit het plafond en bewegen robotschermen op de maat van de muziek. Als de show is afgelopen gaat het feest gewoon door en wordt de Two70 een gigantische discotheek met bewegende beelden op de achterwand. Spectaculair en zo van nu. Dag cruise-oubolligheid; hallo Quantum of the Seas!

(Visited 120 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel