Ontdek de geheimen van rondreizen in Cuba - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Ontdek de geheimen van rondreizen in Cuba

Door: | 21 juli, 2017

advertorial

Wat een heerlijk land is Cuba. Het fraaie straatbeeld met klassieke Amerikaanse auto’s, de vergane koloniale glorie in de architectuur, frisse mojito’s en Cuba Libre’s, goudgele stranden, sprankelende natuur en muziek die overal klinkt. Natuurlijk wil je dit allemaal zelf ervaren op een manier die het beste jou past.

TUI biedt je keuze uit vier verschillende smaken. Of je nu kiest voor de gezelligheid van een groepsrondreis, de luxe van een individuele rondreis met privéchauffeur en gids of de avontuurlijkheid van een individuele rondreis per huurauto. Een reis naar Cuba is de ideale  combinatie van strand en cultuur, een ervaring om thuis nog lang over na te praten.

Groepsrondreis
Gezelligheid en gemak, onze groepsrondreizen per bus zijn niet voor niets zo populair. Het is een comfortabele manier van reizen en geeft je de gelegenheid om in alle rust dit prachtige land te ontdekken. Al onze vertrekdata hebben een maximale groepsgrootte van 30 personen.
Daarnaast worden de reizen begeleid door Nederlandssprekende Cubanen, zij vertellen vol enthousiasme over hun bijzondere vaderland. Tenslotte wordt door onze TUI fly vluchten naar Varadero in het westen en Holguín in het oosten de ideale reisroute gecreëerd en hoef je niet tweemaal dezelfde route af te leggen. Ga je met ons mee?

Individuele rondreis per huurauto
Een aantal rondreizen kunnen ook als individuele rondreis per huurauto worden gereserveerd. Cuba leent zich goed voor een ontdekkingstocht per huurauto, maar voor het zelf rijden geldt dat dit niet vergelijkbaar is met Nederland. De kwaliteit van de wegen, vooral rondom de minder toeristische gebieden, is niet optimaal. Tevens laat de bewegwijzering regelmatig te wensen over en spreekt de bevolking vaak alleen Spaans. Met name voor de avontuurlijk ingestelde reiziger is de rondreis per huurauto zeer geschikt.
Houd er rekening mee dat de rondreisbeschrijving in deze gids, indien vermeld, enkel van toepassing is op de groepsrondreis. De beschreven excursies, entreegelden en Nederlandstalige reisleider zijn exclusief voor deze reis. Ook de route en overnachtingsplaatsen kunnen afwijken.

Individuele rondreis
Casas Particulares
Overnachten in Casas Particulares: een unieke manier om Cuba te ervaren met de locals. Voor deze versie geldt hetzelfde als de individuele rondreis per huurauto, maar met het belangrijke verschil dat je verblijft bij de Cubanen thuis.
Casas Particulares staan voor gastvrijheid en eenvoud, de kamers zijn schoon en beschikken normaal gesproken over een eigen badkamer. Na je overnachting en ‘desayuno’ bij het gastgezin ontdek je elke dag weer het prachtige Cuba. Houd er rekening mee dat een verblijf in Casas Particulares enerzijds een unieke ervaring biedt, maar anderzijds zijn de Casas niet vergelijkbaar met hotels op het gebied van comfort en faciliteiten. Tevens spreekt het gastgezin vaak enkel Spaans. Hecht je waarde aan de typische kenmerken van een hotel, bijvoorbeeld op het gebied van privacy en de aanwezigheid van een restaurant, dan raden wij aan te kiezen voor één van onze andere rondreizen.

Individuele rondreis
Met privéchauffeur en gids
Vrijheid, blijheid, zonder zelf te zoeken. Twijfel je erover of je zelf in Cuba wilt rijden, maar wil je ook niet in een groep reizen, dan raden wij onze rond reizen inclusief chauffeur en Engelstalige gids aan. Zo krijg je tijdens de rondreis alle informatie over Cuba van deze local en brengt je privéchauffeur je naar de mooiste plekjes. Het reisschema staat globaal vast, maar in overleg met de chauffeur en gids bepaal je elke dag de stops onderweg. De rondreisbeschrijving in deze gids is, indien vermeld, enkel van toepassing op de groepsrondreis. De beschreven excursies, entreegelden en Nederlandstalige reisleider zijn exclusief voor deze reis. Ook de route en overnachtingsplaatsen kunnen afwijken.

Klik hier voor meer informatie.

(Visited 96 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel