Nieuwe managementstructuur D-RT groep - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nieuwe managementstructuur D-RT groep

Door: | 9 juli, 2014

De D-RT groep, waarin D-reizen en VakantieXperts zijn samengegaan, heeft zijn managementstructuur op orde. Naast Will van den Hoogen als CEO van de D-RT groep is Jan van de Wouw, afkomstig van boekwinkelketen Polare aangesteld als directeur van D-reizen.

Van de Wouw stuurt de 260 verkooppunten van D-reizen aan. ‘Het is een retailer die zijn vak verstaat. Hij heeft het juiste DNA om bij D-reizen te werken’, zegt topman Will van den Hoogen.

VX
De winkels van VX staan onder leiding van Cor van Eijden, die na het faillissement van Oad/Globe eind vorig jaar door Van den Hoogen werd binnengehaald. Van Eijden is tevens verantwoordelijk voor de franchise-afdeling. In mei had D-RT groep Paul Scholte al aangesteld als de nieuwe CFO. ‘Dat is een zwaargewicht op financieel gebied’, zegt Van den Hoogen.

Commercieel
Eerder al was bekend dat Robbert Jan Meerpoel als CCO verantwoordelijk is voor de commerciële zaken. Don Kaspers, voorheen RT/Raifeisen Touristik Netherlands, leidt als chief reconstruction officer (CRO) de transitie binnen de nieuwe organisatie.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel