Need for Speed: nog zes dagen vroegboekkorting - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Need for Speed: nog zes dagen vroegboekkorting

Door: | 25 juni, 2015

Het ANVR-congres vindt dit jaar van 7 tot en met 11 oktober plaats in Abu Dhabi. Wie voor 1 juli a.s. boekt op www.anvrcongres.nl krijgt 200 euro vroegboekkorting.

Volgens de ANVR zijn er al 130 aanmeldingen voor het congres. Omdat de vluchten worden verzorgd door Etihad Airways, is het zaak om bijtijds te boeken. De lijndienstvlucht naar Abu Dhabi staat immers ook open voor gewone passagiers.

Inmiddels zijn acht sprekers bekend: Yuri van Geest, Johan van den Neste, Luc Coussement, Reynier van Bommel, Haroon Sheikh, Ruben van Zwieten, Ramon Vullings en Peter Baumgartner. Zij zullen ieder op eigen wijze de deelnemers inspireren, enthousiasmeren, een spiegel voorhouden en ‘meenemen’ naar een nieuwe tijd.

Natuurlijk is er ook ruimte genoeg om na te praten, van gedachten te wisselen en Abu Dhabi te verkennen. Kortom: een inspirerend event en een fantastisch 5* hotel bovenop het formule 1 circuit dat je niet doet vergeten dat ‘Need for Speed’ is gewenst, te beginnen bij het boeken van dit congres.

Op www.anvrcongres.nl staat het gehele programma.

 

Deel dit artikel