Met TUI naar het mooiste plekje van Curaçao - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Met TUI naar het mooiste plekje van Curaçao

Door: | 24 november, 2016

advertorial

Oasis Parc Coral Estate: een paradijs aan de idyllische zuidkust van Curaçao. Het resort lig ver weg van de drukte in Rif St. Marie en is nog onontdekt door massa. Hier ontdek je het échte Curaçao.

De studio’s van Oasis Parcs Coral Estate liggen er spiksplinternieuw bij. Het circa 350 hectare grote complex heeft een eindeloos uitzicht op zee en de rustzoekers zijn hier in hun element met de azuurblauwe Caribische Zee met een 3 kilometer lange kuststrook pal voor de deur. Het strand bij de studio’s en bungalows van Oasis Parcs Coral Estate is een privé strand van fijnzand. Op korte afstand bevindt zich het binnenmeer Jan Kok Baai met tientallen flamingo’s. Daarnaast ligt het geheel midden in het
mooie natuurgebied Rif St. Marie, waardoor gasten kunnen genieten van rust, ruimte en veel privacy.

Gratis huurauto
En hoe kun je het eiland beter verkennen dan met de auto? Want bij iedere boekingen van een studio of een Lanais bungalow krijgt de gast een gratis huurauto. Ja echt helemaal gratis, een cadeau van Oasis Parcs Coral Estate! Daarnaast staat het resort bekend om haar bekende restaurant Karakter. Goede bediening, heerlijk eten en dat met een prachtig uitzicht over de Caraïbische Zee. En het restaurant heeft een nieuw zusje: de rooftopbar Koraal. De duikers kunnen ook hun hart ophalen. Want voor de deur vind je een prachtig snorkel- en duikrif, met een eigen duikschool. De beste plek van Curaçao!

Klik hier voor meer informatie en het aanbod van TUI.

aerial-cec-17

OASIS_DEFlogo-tui

(Visited 323 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel