Meld je aan voor de Vakantiebeurs Vakdagen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Meld je aan voor de Vakantiebeurs Vakdagen

Door: | 2 december, 2016

Alles weten over de reiswereld? Bezoek de Vakantiebeurs Vakdagen, hét jaarlijks event voor professionals in de reiswereld. Tijdens de Vakdagen worden trends, ontwikkelingen en cases gedeeld.

Internationale en nationale topsprekers over digitalisering, duurzaamheid, customer journey, sharing economy, VR, experience- en contentmarketing, geopolitiek, toerisme en veiligheid. Met trends en ontwikkelingen, inspirerende verhalen van influencers en start-ups, bestemmingen en touroperators.

Zo presenteert NBTC-NIPO Research de trends en verwachtingen voor 2017 en gaat een millenial-expert in op de gevolgen van de sharing economy en hoe de branche hier mee om moet gaat. Aan de hand van een case uit Giethoorn leer je hoe je een hotspot wordt voor Chinese toeristen en komt geopolitieke instabiliteit aan bod, door de invloed van een aanslag op een vakantiebestemming nader te belichten. We leggen uit hoe het innovatief denken, reizen voor de Nederlanders veiliger maakt, vertellen aan de hand van een case uit Brabant hoe influencers je regio op de kaart zetten en bespreken de toekomst van de reispublisher in een paneldiscussie.

De Vakantiebeurs Vakdagen vinden plaats op 10 en 11 januari 2017 in Jaarbeurs in Utrecht. Meld je als vakbezoeker gratis aan voor een fris begin van 2017. Klik hier voor meer informatie.

 

vakantiebeurs-vakdagen-logo-payoff-fc-nl9

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel